Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A z tym odrzucaniem zleceń, to rzadko ale też mi się zdarzy. W ogóle, nawet nie wiedziałem że mam ale mam blokadę na CoalEnergy. Jak się w tamtym roku zaczął ruch, chciałem kupić i nie mogłem. Transakcja odrzucona i nawet stosunkowo niedawno zrobiłem test ponownie na CoalEnergy i ponownie odrzucone. Dlaczego? Nie jestem a profilu o tak dużym ryzyku? Nie wiem. Ale przed wojną na Ukrainie inwestowałem w CLE wielokrotnie i mogłem normalnie kupować i sprzedawać. A teraz mam blokadę. Ale też zdarzyło mi się kilka razy to, co opisujesz. Robisz zlecenie i albo system "mieli" i czekasz albo odrzuca. Po kilku minutach działa normalnie ale już nie raz okazja minęła. To może być jakiś błąd systemu.