Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam was koledzy na pokładzie Polimeksu.Dzis pierwsze nieśmiałe startowe kupno 3 k akcji Polimeksu.Będą teraz uważnym czytelnikiem wpisów na wątkach Polimeksu ,więc proszę o merytoryczne z poprawną polszczyzną wasze wpisy . Prosze nie robic tu wiochy , czy tez chlewu swoimi nieodpowiednimi wpisami w formie ,treści ,kulturze osobistej koledzy. Jak mi się spodoba na waszym pokładzie Polimeksu , to zagoszczę tutaj na dłużej i oczywiście znacznie , a nawet znacznie zwieksze moje udziały akcyjne na Polimeksie, bo stać mnie na taki gest , ruch inwestycyjny. Muszę wam się przyznać że jestem inwestorem giełdowym z długo letnim stazem giełdowym i z nie jednego pieca chleb jadłem . Miłego wieczoru Andy