Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Do historia j asbis od 10 zł Stało tylko 800 sztuk bo na mieszkanie potrzebowałem data od dwóch lat od 60 zł akumulowane kiedyś CD projekt z zysku w stratę mirbud miałem sprzedałem po pożarze dużo na cfd na ropie i kakao przegrałem ale dużo też zarobiłem na fizycznym złocie i srebrze srebro trzyma od 18 dolarów do tej pory No i co nas łączy to brak gotówki na akumulację dalszą a no i creotech quantum też mam 250 ale kupione na górce 280zl w jeszcze mabion w covidzie kupiłem po 20 zl i nie sprzedałem po 100 i zleciało taka historyjka