Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uzurpujesz sobie prawo by mówić że ty się interesujesz więcej niż inni bo czytasz czasopisma czy sprawdzasz branżowe strony internetowe. Jesteś pewien że pozostali uczestnicy forum tego nie robią? To w takim wypadku kto jest bardziej zaangażowany? Uczestnicy forum, czy ty sam, a może wszyscy są jednakowo tylko nie każdy się z tym wynurza? Były targi w ubiegłym roku w Warszawie gdzie było stoisko firmy i były prezentowane Hyperbary, pisałem że jadę, byłem, wklejałem link do zdjęcia żeby potwierdzić wszystkim że byłem – na stoisku nie było dosłownie nikogo – nawet goście ze spółki siedzieli sobie za kurtynką i jedli zupki chińskie. Ty inwestorze oczywiście mówiłeś że nie mogłeś być bo miałeś jakieś ważne rzeczy. To tyle w temacie twojej wiarygodności.