~Janusz_Spekulacji

Też wchodziłem tutaj od końca 2020 pod sportowy portal turecki z zakładami,
później na czuja dobrałem przed wejściem ekipy ragnarowych bernardowiczów,
w 22 zysk był bardzo duży, później kręcenie kółek, a teraz jestem z jedną akcją i sobie sprawdzam forum i espiaki
raz w tygodniu.
Za starej ekipy rady i zarządu tutaj, były różne prywatne układy i interesy z sanłejem ,
uważałem wtedy że bardzo niekorzystne dla milisysu działania, teraz bernardo jest wszędzie wymiksowany to relacje się zmieniły i
ujawnił się konflikt.
Ciekawa sytuacja z pisiguardem - wtedy myślałem że bernardas po to tutaj wchodził, bo znalazł spółkę w której po faktycznym przekroczeniu 66% nie musiał by ogłaszać wezwania, ale tanio odebrać resztki ulicy i poooooompa do niebbbbba!
Coś chyba nie wyszły ustalenia z posiadaczami akcji pisiguarda [zaufaniowo albo kasowo] i plan upadł.
A teraz, widzę co się ma dziać w spółce, ale jeszcze długo będę tylko z jedną akcją.

Pozdro dla wszystkich najstarszych na mili!!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.