Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bankierek wycina. Otóż tak, przyszedłem tu po wpisach na disco niejakiego Mario, który na forum Medinice z użyciem AI pisał paszkwile na Medi równocześnie naganiając na Scope. Chodziło żeby przekierować kapitał na spółki spekuly z disco, która już wie że tu ugrzęzła i że jest źle. Dlatego tu jestem aby trochę to zbilansować Kolejna rzecz - zawsze pisze prawdę! Zawsze! I na moje oko jesteście tu w strefie solidnej dystrybucji z dołem gdzies na 9x zł, a i to na początek. Co do palt! Porównując kapitalizację Scope do Medinice, to ta jest 2-3 razy mniejsza. Niby ok, ale... Tu jest jedno urządzenie klasy II, z niepewnym finałem dot. FDA, wymagającym uruchomienia własnych linii produkcyjnych, w zakresie TYLKO diagnostyki etc. Na Medinice też jest jedno podobne urządzenie. To PacePress, taka opaska, urządzenie klasy IIB. Ale do tego jest potencjalnie 13 urządzeń klasy III w sektorze kardiochirurgii. Już pomijam kwestie listów intencyjnych czy FDA. Dlatego kolejnym razem gdy będziesz pisał o paltach na Medinice, spójrz po prostu na siebie i sprawdź czy sam w nim tutaj nie siedzisz. Pozdrawiam