Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja bym poczekał z tymi szacunkami. Pisałem Ci kiedyś, że stosujesz za wysoki 88 dla nowej sprzedaży, ale z kolei z tym wyhamowaną sprzedażą znowu przesadzasz.
W sensie masz racje, bo to widać gołym okiem, tylko tutaj nie mamy zależności liniowej. Oni podali że dostępnych danych mają obecnie 860k, ale czy dane nie były dostępne jedynie na 30.04? W real time tego nie mają, a raportu też dzisiaj nie robili. Więc może to nie uwzględnia w ogóle maja. Tak samo dane ze sprzedaży bundla z Satisfactory moga przyjśc później.
No i najważniejsze - gdyby prognozowanie na podstawie historycznych wyników było takie proste tu nikt tu by się nie mylił. W ciągu następnych 30 dni myślę, że powinny wpaść jeszcze ze 2 hotfixy i jeden QOL i sprzedaż będzie wyglądać lepiej, więc poczekajmy z tymi szacunkami, bo tu będzie lepiej. Myślę, że pół roku (do końca czerwca) na milion kopii to i tak świetny wynik, a dodatkowe 500 tys może wpaść po major updates.