Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przepraszam że się stracę :) Nie było mnie tu ze 2 tygodnie. Wtedy było że "kurs stabilny i nie będzie korekty". Wizimir wieszczył korektę do 23-24 I mnie się nieskromnie też wydawało podobnie... I oto 23 Wizimir co Ty na to? Ja twierdzę dalej że mamy korektę która przejdzie w boczniak 23-24 do czasu aż się coś konkret nie wydarzy. Z opcją w górę za jakiś czas ale musi być info konkret. Przy infsch negatywnych moja analiza psychologiczna AP i AT legnie w gruzach. Ale jak czytam to przez te dwa tygodnie nic się nie zmieniło :) Dwa fronty i spokojny Wizimir posrodku