Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No nie nie stało się. Wróć do podstawówki a później przeczytaj ze zrozumieniem. Podaruje prawnikowi a także przybirgniesz na krzywy ryj na darmoszke. Robimy odwrotnie. A dlaczego tylko ja podarowałem zastanowiłeś się przecież darmowe akcje sypane w ulicę szły 5 lat na miliard sztuk tu powinno być z 200 osób fsrojscych a ich nie było nawet w majówkę ahahaha taki drobny szczegół prawda? Zobacz wpisy na Rafako ile tam ile tutaj gdzie 25 mln akcji na czyim koncie? Proszę się procedować a najlepiej dtakim udziałem wypada się ujawnił i powołać zarząd