Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie, już pewnie z 7 zestawów (monopal+tp) jest zainstalowanych a kolejne się ładują na statki. Machina ruszyła i na razie idzie zgodnie z planem. Prace na lądzie też są mocno zaawansowane. Rynek wiecznie nie będzie ignorował tego co się dzieje. Przecież w przeciągu ostatniego tygodnia kupa kasy poszła w wodę co realnie zwiększa wartość projektu i obniża ryzyko. Patrząc na zachowanie kursu trzeba przyznać że wszystko jest tu jeszcze możliwe ale z każdym zainstalowanym zestawem prawdopodobieństwo dalszych spadków będzie maleć!
Mnie dalsze spadki na tych poziomach już nie ruszają bo i tak jestem na takim minusie, że sprzedawać mi się nie opłaca. Teraz tylko śledzę postępy prac a te są widoczne i zadowalające:)
Zlać notowania, trzymać się i nie oddawać! Jak wszystko pójdzie dobrze to za rok o tej porze Bałtyk 2 będzie w fazie rozruchu!