Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zobacz wątki dotyczące ElektrimZobacz profil Elektrim
Autor: ~TenTego [31.0.46.*] 2026-05-07 11:41
Ostatni dostępny kurs: 6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Re: Piszesz o „śmiesznych proceduralnych sprawach”, ale nie wskazałeś an
Ja mam ciekawsze pytanie. Gdzie wtedy była ta cała grupa akcjonariuszy miejszowych elektrimu i KEMOT, który to wszystko widział i nic wtedy z tym nie zrobił?
Dlaczego on i ta grupa wtedy nie warowała pod gmachami i pokojowo nie okupowała instytucji państwowych?
JA CI ODPOWIEM NA TO ...."cIekawe pytanie "
.... OTÓŻ DOWIEDZ SIĘ ŻE TWÓJ ..."UKOCHNY IDOL I PRZYWÓDCA" ... "MYŚLICIEL Z OPOLA ".... ROBIŁ WSZYSTKO ABY NIE BYŁO ŻADNYCH DEMONSTRACJI .
... NIGDY
.... NAWET DO TEJ PIERWSZEJ ...GDZIE BYŁA LICZNA FREKWENCJA ... Z 2019 ROKU ... ZMUSZONO GO ... A KONKRETNIE ZMUSIŁO GO DWÓCH LUDZI .
...PÓZNIEJ ..JAK MÓGŁ ... TO RZUCAŁ KŁODY POD NOGI INICJATYWOM KOLEJNYCH DEMONSTRACJI ... A KIEDY PO RAZ KOLEJNY ODBYŁA SIĘ DEMONSTRACJA W 2023 ROKU
....DO KTÓREJ TEŻ GO ZMUSZONO
"PROMINENTNE ... PRAWNICZE ..USTA "... WYPOWIADAŁY SIĘ KRYTYCZNIE ... I TWIERDZONO ŻE NASTĘPUJE "ZMĘCZENIE MATERIAŁU " .... I NALEŻY CHRONIĆ ZDROWIE AKCJONARIUSZY .!!!!
NIESTETY .... W OLIGARCHICZNYM KRAJU ... JAKIM JEST POLSKA .... MOŻEMY LICZYĆ ...NIE NA SĄDY ... BO ONE ZAWSZE POPIERAJĄ OLIGARCHÓW
.... TYLKO NA ODDOLNE INICJATYWY ... A PRZEDE WSZYSTKIM NA DEMONSTRACJE .... ALE TE DEMONSTRACJE MUSZĄ BYĆ CZĘSTE I TŁUMNE ...POWTARZAM ...TŁUMNE I CZĘSTE ... TO JEST KLUCZOWE ...
. ALE GDY SĄCZY SIĘ ZAOWALOWANY JAD .... I PROWADZI SIĘ POLITYKĘ PRZECIWKO DEMONSTRACJOM .... I LICZY SIĘ NA OLIGARCHICZNE SĄDY .... NO TO MAMY TO CO MAMY
....CZYLI OBRABOWANY ELEKTRIM
... I NĘDZĘ MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJINARIUSZY.