Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Większość inwestorów niestety nie zdaje sobie sprawy jak ważny jest certyfikat na poziomie IIb. Posiadanie takiego certyfikatu daje możliwość ekspansji w całej UE. Większość się obudzi jak już pewne rzeczy się wydarzą i wówczas będą się interesować.
Spółka długi czas była niezauważona ale pojawia się coraz większe zainteresowanie w mediach branżowych, a zespół Proacta to wysokie kompetencje - co m.in. wczorajsza treść w aktualnościach potwierdzają.
Dzisiaj główne tematy do grania na giełdzie to kosmos, drony, zbrojeniówka..... branża biotechnologiczna, medtech - to jest coś co w mojej ocenie będzie grane bardzo mocno po zakończeniu wojny na Bliskim Wschodzie i w Ukrainie. Starzejące się społeczeństwo, chęć życia w zdrowiu - longevity, zmniejszająca się ilość lekarzy na populacje. To wszystko składa się idealnie dla takich spółek jak Proacta. Czy to będzie drugi Synektik - tego nie wiem ..... ale ja widzę duży potencjał w Proacta - to moja prywatna ocena.