Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I co takiego złego napisałem, że minusujecie, może nie prawda? Jak ktoś sądzi że od tekstów na forum firma funkcjonuje źle/dobrze to czas dorosnąć Ja widzę to tak- skoro jest mowa ookreslonej liczbie akcji i cenie to jedno mnożę.przez drugie I wiem jaką kasę potrzebuje firma aby przetrwać... To nie jest kasa na apartamenty w Dubaju tylko na przetrwanie, powstrzymywałem się choć niektórzy już pół roku temu pisali że tak będzie. I mieli rację Pytanie co dalej. Bo dla starych akcjonariuszy chyba nie muszę przypominać, że za 4q 25' to mieli już wyjść na plus, ....a sprzedali towaru za 750 tysi,