Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wszystko fajnie Polimex rośnie tylko trzeba sobie wziąść pod uwagę że obecna cena Polimexu 8,zł 16gr z przed emisji i resplitu wiem coś o tym bo pierwsze akcje przed emisja brałem po 1,20zł a to na obecną cenę jest 60,00zł i tylko przez to że mocno uśredniałem przez ostatnie lata wyszedłem na prostą po latach straty, tak że ci co mają akcje jeszcze z przed wielkiej emisji i nie uśrednili w odpowiednim czasie raczej nigdy nie odzyskają swoich pieniędzy bo 100zł (po starej cenie 2zł) jest nierealne a na Polimexie była ogromna emisja bez prawa poboru czyli okradziono w świetle prawa wszystkich starych akcjonariuszy