Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gościu nie wycieraj mna swojej g..y ... KŁAMIESZ ... zacytuj chodź jedna moja wypowiedź w której namawiam ludzi na zakup bądź sprzedaz akcji Scope ? Od kiedy wyrażanie własnej opinii jest "naganianiem" ... ? Chyba masz podstawowe problemy z logicznym rozumowaniem. Każdy Twój kolejny post utwierdza mnie w przekonaniu, że to jednak Ty nie jesteś tu BEZINTERESOWNIE. Ja akcje Scope trzymam i będę trzymał dalej. Nie pakuje wszystkiego w giełdę, a z tego co pakuje w giełdę środki zainwestowane w Scope to też nie "miliony" więc nawet jeśli "coś" pójdzie nie tak to wezmę to na klatę, a nie będę płakał ... i zwalał na innych. Wierzę w ta spółkę i wytłumaczę Ci od razu malorozumny człowieku, że nie oznacza to, że namawiam ludzi do kupowania akcji Scope. Każdy ma swój rozum, każdy odpowiada za swój kapitał i ponosi konsekwencje swoich decyzji/inwestycji. ZIELONOSCI wszystkim.