Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie tak, uważam że nie tylko ty chcesz zobaczyć wzrosty we wskaźnikach oraz w wynikach tego oczekują wszyscy którzy zainwestowali w text, nie ma co się oszukiwać mają czas na poprawę do końca roku 2026 oni to wiedzą i my też to wiemy nikt już na słowo im nie uwierzy tu muszą być efekty i to efekty które pokażą wzrosty poparte pozyskiwaniem klientów i sprzedażą produktów bo sama podwyżka i zejście z kosztów to zabieg krótkotrwały co przyniesie zapewne wzrost wyników oraz wyższą dywidendę za 2026 i pewnie odbicie na kursie, ale to wszystko bez poprawy jak napisałem powyżej będzie traktowane że spółka się zwija, na pewno od teraz będzie ciekawie jak piszesz z kampanią, ale pierwszych konkretów to uważam że doczekamy się albo przy wynikach rocznych koniec czerwca lub co bardziej prawdopodobne na konferencji o kpi za 1kw 26 początek lipca.Zobaczymy nie spodziewałem się że zostanę tak przeczołgany na text takich spadków się nie spodziewałem,tutaj będzie naprawdę ogromny problem i dylemat bo jak pokażą poprawę w biznesie pozyskiwanie klientów itp to żeby odzyskali zaufanie inwestorów to o to będzie naprawdę ciężko, czas pokaże.