~Wiesko

Przypomnienie, co pisał Autor: am_investments [78.30.97.*] Autor: _adrian_ [78.30.98.*] Teraz kolejna zmiana Nicka na Nikt
Autor: am_investments [78.30.97.*] 2025-12-26 napisał:
„Dlaczego warto wywalić akcje Hemp? Dlatego, że dzięki temu odblokowałem 52 tys. zł, mogłem ich użyć do odrobienia 53 tys. zł straty. Dzięki temu na inne inwestycje miałem do dyspozycji w sumie 105 tys. zł.”
https://www.bankier.pl/forum/temat_dlaczego-warto-wywalic-akcje-hemp,73002271.html
Autor: am_investments [78.30.97.*]
Autor: _adrian_ [78.30.98.*]
Wciąż zmienia zdanie, już sam się zapętlił. 52 tyś pozyskał z HMP. I stał się cud, 100% zysku, zainwestował 52 tyś odrobił 53 tyś zł i miał już do dyspozycji 105 tyś zł. To teraz może ma już 210 tyś zł..
A w dniu 11.11.2025  pisał, że odrobił w ciągu tygodnia 55 tys. zł na kryptowalucie ZCASH. (raz 53, raz 55)
- Autor: _adrian_ [31.0.26.*] 2025-11-11 napisał do  Autora: ~Eustachy [91.150.207.*]
„To ty masz problem, a nie ja
To ty tutaj zostałeś. Ja wywaliłem 3 listopada - straciłem na tym syfie 73 tys. zł, ale w ciągu tygodnia 55 tys. zł odrobiłem na kryptowalucie ZCASH. Resztę też odrobię - to tylko kwestia czasu.
W akcje Newagu pierwszy raz zainwestowałem miesiąc temu (ostatnio wczoraj zwiększyłem) i w tej chwili mam na Newagu 11 tys. zł zysku.”
https://www.bankier.pl/forum/temat_to-ty-masz-problem-a-nie-ja,72635859.html 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.