~TodoVaBien

Dziekuje za rade. Skorzystam z niej jak zarobie zalozony przeze mnie %. Wiec albo zarobie albo mi umorza akcje jak shorty doczekaja sie bankructwa Modivo. Natomiast widze, ze masz podobne podejscie do drobnych inwestorow jak Milek. Co go tam obchodza drobni inwestorzy, ktorzy maja kilkaset akcji czasami kilka tysiecy. Naopowiadal bzdur w 2025 roku, przeglosowal skup, a teraz sie schowal na 4 miesiace (do 20 maja) bo co on sie bedzie takim leszczom jak ja i tysiace podobnych do mnie tlumaczyl. A to, ze czlowiek jest sfrustrowany to mysle, ze 99% inwestorow ma taki stan. I nie chodzi o same spadki i manipulacje kursem przez shorty, lecz chodzi o to, ze kazde dzialanie badz jego brak w danej sytuacji sprzyja podsycaniu niepewnosci przez shorty. Powtarzam: zarzad w tak newralgicznej sytuacji powinien na biezaco komunikowac sie z rynkiem. Ale nie po to zeby opowiadac piekne bajki co bedzie, tylko fakty co sie udalo zrobic. Tyle. Serio za duzo wymagam? Najwidoczniej za duzo skoro Milek sobie na konferencje wynikowa przyjdzie dopiero 20 maja i bedzie wielce nieszczesliwy ze ktokolwiek, czegokolwiek od niego chce i ze to my nie rozumiemy tego biznesu a jego wizja jest swietna.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.