Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oj mój ulubiony Błazenku - robi się z Ciebie niezły psychofan, jednego dni bez wywołania mnie nie potrafisz przeżyć :) Akcje mam - ciągle dokupuje - średnią mam już sporo poniżej Twojej Ale spokojnie - jak wyrosną Ci kochones i poczekasz to nawet taki beton jak Ty tutaj zarobi :) A jak nie to sprzedaj co ci mają ciążyć te akcje - no chyba że wszędzie widzisz minus na koncie maklerskim to już cóż :) Takie życie błazenka :)