~Dealer

Nie o to chodzi że mam być dla kogoś wzorem. To forum na którym ludzie wymieniają się poglądami ma temat tauronu. Twój problem polega na tym ze nie akceptujesz tego ze ktoś ma inne zdanie na temat perełki Tauron. Zaczynasz być nerwowy, ludzie tu widzieli jak 2 razy cię złapałem na kłamstwie. Chodzi o dywidendę której na dzień dzisiejszy nie ma oraz udział o sprzedaż aut elektrycznych w Polsce. Pretensje o spadek kursu kieruj w stronę tych którzy sprzedają akcje. Popyt nie jest w stanie zrównoważyć ich podaży. Jak zauważyłeś kurs tauronu spadł z 11,92 na niecałe 10 złotych. Nikomu nie mówię żeby kupił albo sprzedał akcje, ale mam prawo mówić że aktualnie akcje tauronu są drogie. Po to jest to forum, wymieniamy się poglądami, z kulturą. Ale jak ludzie tu widzą, niektórzy kultury muszą się nauczyć.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.