~Qbq

Waldek - zgadzam się z Twoim myśleniem. Jest potencjał i jest szansa. Niekiedy jednak pomimo potencjału coś się zacina ... mam jeden taki walor że perspektywicznie powinien dawno być o wiele wyżej ... ale stoi lub opada i ... nie wiadomo co. Fundamentalnie wszystko jest ok, firma zarabia i płaci dywidendę, ale mam ją od 3 lat i jestem w punkcie wyjścia ... wróć troszkę na górkę bo jednak dywidendy. No i ta logika opisana przez Ciebie na tym moim walorze się nie sprawdza póki co :) ale to oczywiście mój problem i moja decyzja. Ja podpieram się AT bo odnoszę to do psychologii tłumu i zachowań ludzkich. I zaczynam coraz bardziej dostrzegać ciekawe ruchy ludzkie poszukując trendu i grając z nim a nie przeciw. A trend odzwierciedla zachowania tłumu który pomimo tego jak napisałeś ma różne logiki inwestowania . Możesz się oczywiście naśmiewać z AT wolno Ci, ale mnie to jak mawia młodzież lotto :) Na naszym walorze widzę pewne korelację które zgłaszam. Tu kasą w zasadzie się nie zgadza bo co tam w kasie jest ... prawie zero. Liczy się pomysł i doprowadzenie go do szczęśliwego finału. Póki co wszystko się wydłużyło i zagmatwalo. Ale mi z kresek a Tobie z matematyki wychodzi że teraz będzie dobrze ... i tego się trzymajmy. Ale muszę powiedzieć że ciekawy post napisałeś w natłoku tych wszystkich góra, dół, up, down itp its Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.