Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oczywiscie trzeba zachować czujność i jak mówiłem każdy ma inną tolerancję na ryzyko. Dla ciebie potrzebna jest Fda , Ema żeby wejść i zrobić mniej xsów dla mnie taka wiedza jak teraz jest wystarczająca żeby wejść. I dla tfi Pzu pewnie też skoro pod koniec 2025 kupili akcję po cenie 87 i mają teraz 14% udziału. Dla porównania kupili akcje Medinice po 9,2 i też maja 14% udziałów. To pokazuje jak wyceniany jest pipline Bioceltix. Żeby wejść poważnie trzeba mieć wiarę w firmę i znać dokładnie co robią, jakie są ich produkty. Myślę że nie zaczeliby budowę fabryki jeśli nie byli pewni swojego produktu. Już zaczeli cześć prac a po uzyskaniu zgody ruszą pełną parą. Po Ema będzie atak na Usa i to będzie kosmos