Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pozory tu nic nie dadzą. Duzi patrzą na różne wskaźniki a tutaj jesteśmy na etapie startupu z wybujałym c/z i manipulacyjnym floatem poniżej 12%. Nikt ważny w takiego kloca nie wejdzie za wyjątkiem ulicy i to dla niej jest parkiet. Duzi będą zawierać transakcje poza rynkiem regulowanym. Ulica będzie śpiewać tak jak im kreator zagra i tak będzie do kiedy float nie sięgnie ze 40% u mniejszościowych czyli w granicach 2030 jak na moje oko - o ile w ogóle bo mam wątpliwości co do tego czy spółka będzie tego potrzebować. Bardziej się skłaniam ku wykupowi z rynku aniżeli powiększaniu ff jak już się rozbujają. Windowanie ceny akcji im potrzebne do ewentualnej wyceny spółki chociaż i tu żaden poważny nie weźmie tego na serio z powodów, które wymieniłem wyżej. Tak jest, tak będzie przepowiada PanJan :)