Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
skrajnie lewackim???czyli jakim...no jaki mam swiatopoglad...??...NIe trawie...np....Epatowania Gejostwem....nie trawie..Ideologii WOKE..przmycanych w serialach grach i innych nosnikach POPKULTURY...nie trawie....bezideowosci.....okraszonym masowym konsumcjonizmem..... itp...
Nie trawie Skrajnosci....bo umiem analizwoac..faklty...oraz Historie...i kazde skrajnosci ...doprowadzaja....do NIESZCZESC...WOJEN....i SYFU....o TYM MOWI..... HISTORIA....i warto ZCerpac z tego wiedze....
Wlansie dlategi....umiem tez analizowac..spolki...i RYTNEK......bo Histroia pokazuje wiele POWTARZALNYCH PROCESOW...ktore sie na tym rynku dzieja....czewgo wielu NIe kuma lub nie chce skumac...dokjladnie tak....jak w zyciu prywatnym...i zyciu spolecznym ...czy Politycznym....ma to w d..oo..pie...a to WIELKI BLAD.....to WIELBLAD...bo zachodzace zmiany techologiczne i zmiany zmiany HEGMONI....USa..w strone KONCERTU MOCARSTW...spowoduja NIESZZCESCIA...tych podmiotow ktore sa SLABE....na tyle SLABE ze te MOCARSTWA..moga narzuciic..czesto w sposob BRUTANY SWOJA WOLE......TYM staly sie np USA...co pokazuje na KUBIE...i w IRANIE....tym jest ROSJA co pokazuje na UKRAINIE...i to nie jest przypadek...ze ONi sponsoruja tych wszytkich EXTREMISTOW..ktorzy maja zniszczyc Wspolnote UE...organizacje 500 M LUDZI...podzielic ja rozgrywac..ja osobno..zeby to Europejkczycy PRAZCOWALI NA NICH...bo akurat TU na starym kontynencie...KULTURA INZYNIEROW..NAUKOWCOW...WYNALAZCOW..jest naprawde MOCNA...co widac tez po POLSCE....ale nie tylko...
Mamy byc wyrobnikami wielkich....i dlatego chca zniszyc wspolnote...UE....zarono coi z US....jak i Rosjanie...i paradoksalnie najmniej Cjhinole...poniewaz oni trakytuja Europe jako mozliwego MOZLIWY...CZYNNIK STABILIZUJACY CALA EUROAZJE....bo dla nich ONA jest najwazniejsza...reszta to w sumie WYSPY....jak HAmeryki czy Afryka.....
Wiec..nie wiesz kim jestem....ale to nie ma znaczenia...znaczenie nma to ze nie wiesz...Dlaczego jestes prawicowcem..i dlaczego Lyjknales ten KIT..ze bez UE..byloby O NIEBOI LEPIEJ........NIE nie byloby....bo tak Mowi Historia..ze by nie bylo..szczegolnie przy Sfrustrowanych Narodach Europekjskich glosujacych na Skrajne ...Partie..jak AFD..ew niemczech...Front Narodowy w Francji..itp[.itdf..To bylaby tylko kwestia czasu zeby poswtaly KONFLIKTY KINETYCZNE....bo tak MOWI ZATACZAJACA KOLO.......PROCESOWO...HISTORIA.....
HEJ....