Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przeanalizowałem cały 2025 gdzie porównałem szacunkowe dane finansowe to później publikowanych wyników.
Przyjąłem ( nie wiem czy słusznie), że wyniki CC konsolidują w 30% ( wynik CC *0,3 ).
Patrząc na szacunki z 4q25 to przyjęcie zysku na poziomie 2725 jest chyba konserwatywnym założeniem.
Patrząc na kurs w okolicy 1,9 zł to daje nam kapitalizację na poziomie 28,5 mln, przy wyniku netto na poziomie 4 mln daje nam wskaźnik C/Z na poziomie 7,125. To są moje prywatne wyliczenia i proszę się nimi nie sugerować. Warto samemu sobie to policzyć .... jak będzie ? 23.04 będziemy wiedzieli...