Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przecież Pani podpowiadam : sytuacja w spółce jest trudna. Gdyby nie był realizowany plan to by mnie tu nie było. Plan jest zatwierdzony więc jedna rzecz odhaczona. Do załatwienia są dwa układy i co mnie pozytywnie zaskoczyło - toczy się sprawa odszkodowania decyzji Morawieckiego. Serdecznie Panią pozdrawiam i polecam czekać na konkretne sygnały. Proszę nie ulegać spekulacyjnym ruchom jeżeli jest Pani zainteresowana rozsądnym podejściem do sprawy. Proszę się zapoznać z planem i obserwować czy jest wdrażany. Proszę patrzeć na wyniki ale w dłuższym terminie. Takich ciekawych spółek jest parę którym się przyglądam ale nie będę tu niczego reklamował bo to forum pkpc :)))) W przypadku spółek którym uda się wyjść z kryzysu zasięgi są bardzo duże i wykluczając spekulacyjne wahadłowe zmiany kurs trend będzie widoczny gołym okiem. Wszelkie nieuzasadnione fundamentami zmiany będą podejrzane. Ja osobiście uważam że nie ma potrzeby teraz ryzykować. Jest czas i przestrzeń żeby dobrze zaznajomić się z tematem, kupić odrobinę akcji żeby można było zagladać na WZA i kontrolować sytuację. Serdecznie pozdrawiam i proszę nie ulegać emocjom jak tu niektórzy przekomarzający się experci :)))))