Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Odpowiedź brzmi - nie wiadomo. Może spekulant sam sobie wygenerował obrót przerzucając papier i ubierają? Może umówili się wcześniej i robią miejsce dla jakiegoś funduszu? Może czyszczą stary akcjonariat i fidera skupuje, bo tak się dogadali, że zrobią taki ruch przed gpw?Może niektórzy patrzą na wskaźniki bankiera i widzą, że rośnie to kupują? Może ktoś coś więcej wie? Może pomógł marketing i wiadomości na iluś tam portalach? A może dogadują pierwsze zamówienie na ammo? Wiem o co ci chodzi. 2 dni temu pusty arkusz, a tu nagle dziesiątki tysięcy po lewej i prawej stronie. Ale w lutym też ulica miała w poważaniu i jak ruszyło z 12 na 21 po espikach to się Ryszardy obudziły. Ja wiem, że tu będzie bujać. Ale potencjał jest ogromny, zwłaszcza w 2028. Po drugie jeśli będą planować emisję to na wyższym poziomie, a nie 19 zeta. Po trzecie fidera ma ponad 20 milionów papiera na sprzedaż i może jeszcze niebotycznie wywindować kurs w górę.