Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
droga Alu, niczego nie żałuję. zdaję sobie sprawę, że taki zarobek (~325% w 3-4 miesiące zdarza się niezwykle rzadko i jest czystym przypadkiem) jedyny mój cel to po prostu zadać pytania, na które jestem bardzo ciekawy jakie zostaną udzielone odpowiedzi. życzę posiadaczom starym, nowym, przyszłym równie i wyższej stopy zwrotu ale jednocześnie poddaję w wątpliwość, że tak się stanie. tylko tyle, po prostu: pomyślcie i decydujcie. ja osobiście preferuję lekturę na forum wypowiedzi przeciwstawnych: tych co mają argumenty, pytania, wątpliwości za kupnem i przeciw kupowaniu akcji. czytając te wypowiedzi można wiele się dowiedzieć. tylko i aż tyle.