Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki Cercio za analizę Ganta
Oczywiście zdaję sobie sprawę że każdy jest "tylko" człowiekiem i że każdy może się mylić.
Ja po prostu chciałem zasięgnąc opiniii drugiej osoby - bo wydaje mi się że w taki sposób człowiek może dostrzec coś czego sam może nie zauważyć - a to moim zdaniem jest kluczem do dalszej nauki.
PS. W przeciwieństwie do innych użytkowników tego forum zdaję sobie sprawę, że decyzja należy wyłącznie do tego który kupuje, a nie można sobie ułatwiać i zrzucać winę na kogoś innego.
Jeszcze raz wielki dzięki za szybką odpowiedź. Będę obserwował wykres i na tej podstawie zadecyduję o ewentualnym kupnie.