Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Możesz mieć teorie jakie chcesz. Twoja sprawa. Moim zdaniem są one / sorry / zupełnie do doo...y.
Ja mam zupełnie inne niż ty teorie. Każdy może mieć takie, jakie chce.
Oczywiście nie mam zamiaru ci wierzyć + nie twój interes na co ja czekam. Ja najlepiej wiem, na co czekam. To tylko i wyłącznie moja sprawa.
Nie takie rzeczy już widziałem i przeżyłem. Jak było tu po 10,- i było w dodatku sypane to nikt nie przypuszczał, że zaraz będzie po 119, czyli prawie + 1200% błyskawicą. Podobnie jak jeszcze inne o wiele lepsze rzeczy...
Spokojnie, będą 4 cyfry i to szybko tylko w swoim czasie. Nominał IPP 2,-zł, tutaj 200,- zł.
Wcale nie musisz w to wierzyć. Twoja sprawa.