Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
i tu cie zaskoczę bo zgadzam się z tym co napisałeś, możesz odpowiedzieć w normalny sposób i tego się trzymaj, wiem że uprościłem zbyt mocno ale to wynikało z niechęci tłumaczenia czegoś jak i tak nie idzie do kogoś dotrzeć do tego co napisałeś należy dodać że nie ma zainteresowania ogólnie gamedevem na giełdzie, gamedev nie jest grany, nie tylko MG ma ten problem, tu potrzebne nowe rozdanie - nowe osoby / świeży kapitał, ja dostrzegam na tych +/- 7zł jakąś większą wymianę dobrze rozpisałeś jak to rynkowo działa i dlaczego tak jest i to również popiera moją tezę że jest więcej sprzedających ( podtrzymuje że są to wymęczeni akcjonariusze ) a nie ma nowego kapitału któremu jak sam napisałeś brakuje sygnału żeby tu wejść,