Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Koledzy, muszę się pożegnać - jadę za pracą (spawanie) daleko na północ. Dostęp do netu jest, ale praca niestety taka, że szkoda gadać. Teraz mróz, robota na wysokości, a czasem pod wodą. Wieczorem padasz.
Bawcie się dobrze i rozsądnie, życzę wam dobrych inwestycji i dużych zysków. Mnie kółka wyszły całkiem całkiem ;)
Moja relacja z panną została przerwana w momencie, kiedy jej powiedziałem, że jestem spawaczem. Nie jest ważne, że dobrym. Po prawdzie, nie oczekiwałem niczego long-term, to nie moja półka. Kawiarnia, salony z butami typu CCC, spacery, ale spawacz - nie ;(
Hmmm jest ładna, więc pewnie znajdzie biurowego gościa, ja jakoś zbyt nieśmiały.
Cześć.