Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dlaczego przypisujesz mi absurdalne posty piotra85 o przelewach z londynu ?? Przecież ja go punktuje za każdym razem jak wyskakuje ze swoimi bajkami o przelewach czy tajnych mailach... Ja cały czas pisze że mamy do czynienia z dociskiem akumulacyjnym, że spółdzielnia sieje negatywną propagande żeby wyciskać akcjonariuszy i zniechęcać nowych do kupna. Zastanawiam się czy ludzie są tak podatni na propagande spółdzielni ( robienie ze mnie livera i zarzucanie mi kółek) czy ty i bee to poprostu odnoga spółdzielni....