Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie rozumiesz. Ja mam tu zainwestowane pieniądze, które mogę stracić i przez to nie osiwieję. To najważniejsza zasada inwestowania na GPW. Zacząłem inwestować dwa lata przed covidem, nie stosowałem stop losów. Gdy przyszedł covid w kilka dni miałem -90% na koncie. Ale nie podniosło mi to ciśnienia. Odczekałem i odbiło. Jednak znam ludzi, którzy wtedy prawie życie stracili z nerwów. Sprzedawali na dołkach, a Ci co grali z dźwignią do tej pory spłacają długi, które zrobili na Biomed (szok). Nie potrafili wytrzymać ciśnienia i bujania na kursie, które wtedy było. Piszę do Ciebie z życzliwości, bo nie chce, żebyś tracił tu zdrowie, jeśli tak bardzo wahania kursu działają na Twój układ nerwowy. Zdrowie mamy jedno i nie zawsze można je naprawić nawet za pieniądze. Pozdrawiam