Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Podobnie myślałem.
Dopóki łudziłem się, że prezes zadowoli się tylko zyskiem z posiadanych akcji ( które w końcu odsprzeda i uwolni spółkę od swojej szemranej osoby ) - trzymałem pozycję.
Chińczycy jednak nie tylko nie weszli - ale przy okazji prezes jawnie okradł akcjonariuszy ( gdzie q... KNF ? )
Każda cena powyżej 10 groszy to jego zysk - i nie musi robić nic poza obsługiwaniem klawiatury ( zresztą mógł pożyczyć akcje - więc nie robi nawet tego ).