Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Prawda jest taka że cena jest śmieszna, znaleźli idealny moment na wezwanie bo przepisy pozwalają na taką cenę. Spółka jednak deklaruje że NIE SCHODZI Z GIEŁDY "Wezwanie będzie miało charakter dobrowolny, a zawarte porozumienie nie przewiduje wycofania spółki z giełdy." więc po prostu zbierają akcje bo wierzą w potencjał do wzrostu, ale muszą o tym powiedzieć bo też ich do tego przepisy zmuszają. Wg mnie cena wezwania się zmieni, będziemy mieli 65-69 za papier. Jestem na sporym minusie na WP i nawet myślałem żeby wyjść, ale po takiej informacji kotwica zarzucona i siedzę ;)