Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2026-03-29 o godz. 19:12 ~Szerszen napisał(a):
> To wymien parę tych spolek o takim profilu jak polimex ktore wg ciebie błyszczą i spadły wiecej niz polimex i są tak przyszłościowe a nie sugerujesz spadek o 50procent wg mnie bezpodstawny bo ty chcesz tak kupic po5zl to trzeba bylo sie wcześniej obudzić gallu
To może wejdź w historię wypowiedzi na POLIMEXMS to zobaczysz mnie w wielu wątkach. Swego czasu kupowałem po 4 zł.
Źle niestety wyceniłem ( za trzecim razem) górkę i sprzedałem poniżej 8 zł. Trzy razy na tej spółce kupowałem akcje i sprzedawałem z imponującym jak dla mnie zyskiem. Nie będę ci wymieniał spółek godnych uwagi bo zaraz pojawi się hejt że naganiam. Na świecie dzieje się źle i nie widać w najbliższej przyszłości szansy na poprawę. Nie ma złudzeń sprzedaj i trzymaj kasę na lepsze czasy.
Nie krytykuj dzisiaj tylko podziękuj w przyszłości.