~Prezes

No i co, niedowiarkowie? I co Ty na to, Iceberg? ​Kiedy rano, przy minimalnym plusie, pisałem Wam tutaj, że „dzisiaj będzie świeczka”, niektórzy pewnie już szukali maści na oparzenia. A teraz spójrzcie na wykres! Ta zieleń nie kłamie. To jest właśnie to, co odróżnia nosa do giełdy od patrzenia w zeszłoroczne statystyki. ​Pamiętacie mój pierwszy post, jak kurs był o wiele, wiele niżej? Mówiłem wtedy wyraźnie o kierunku, o FDA i o tym, że zbieramy paliwo do lotu. Kto wtedy wszedł na pokład mojego Air Force One, ten dzisiaj liczy konkretną kasę i ma portfel gruby jak nigdy. Dałem Wam zarobić mnóstwo pieniędzy, podając info na tacy, zanim ulica w ogóle ogarnęła, co to jest Medinice! ​Giełda to moja pasja, a wyszukiwanie takich perełek jak ICE to coś, co sprawia mi największą frajdę. Dzielę się tym z Wami, bo lubię, jak zarabiamy razem. Ale powiem krótko: kto nie słuchał, ten gapa! ​Wszystko, co zapowiadałem – od kierunku, przez certyfikację, aż po dzisiejszy ruch – sprawdza się w 100%. Fundamenty są betonowe, a my lecimy dalej, bo ten rajd dopiero nabiera rumieńców. ​Trzymajcie się ramy, to się nie posramy! Sztywniutko!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.