~Cherry

Miałem na myśli, że bez znaczenia czy to Loft Capital to osobny podmiot czy spółka 'krzak' stworzona przez nich, bo tak jak piszesz dla mniejszościowych liczy się kurs, a przez to wywalanie Kwaśnicy i Sroczyńskiego jest tu gdzie jest i ulica wisi, że hoho. I nie mam pojęcia czy kurs wróci do momentu sprzed całej akcji. Mam tylko nadzieję, że to pomału koniec wywalania, bo wylali już prawie 300k czyli tyle ile było warantow dla Loft Capital. W raporcie Q1 zobaczymy co zrobili z tymi pieniędzmi. Jeśli miałyby iść na spłatę pożyczek i na dalszą produkcję gier, np tego Snajpera to by nie było jeszcze tak źle. Nie naganiam, tylko piszę o swoich spostrzeżeniach, bo to całe pozbywanie się akcji i wykup warantów przez Loft Capital w tym samym czasie i obsówa kursu skleja mi się w jedną logiczną całość.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.