Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Było info że akcje po wycofaniu z obrotu będą wydawane na papierze formatu A1 (594 mm x 840 mm) ktoś przeliczył, że 0,49896 m kw. tapety nie kupi w cenie 35gr i z tego to całe zamieszanie. Wzór orginalny:P
Pozdrawiam Tapeciarzy
Ps. Jestem ciekaw rozstrzygnięcia tej świetnej sytuacji. Może utrą nosa ludzią zachłannym (np. mnie kupiłem po 10gr i dawno mógłbym wyjść z 200% zarobku). Krosno posiadają teraz ludzie, którym nie zależy na kapitale, który zainwestowali, trudno będzie wytargać akcje od takich ja jak poniżej pewnych progów 0,50; 0,70; 1,2zł. A całkiem to nie wiem czy się pozbędę.
Jeszcze raz pozdrawiam