Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Podbiła kurs nie znaczy że zmieniła trend.. Kilku napalencow takich jak ty myślało że teraz już będzie rakieta do nieba .. To tak nie funkcjonuje jadziu Inwestor z kapitałem wie i czeka na sygnały techniczne ..wchodzi gdy one krzyczą "kupuj!".. Żeby nie było tak gorzko dodam iż osobiście uważam i liczę na to że sentyment ten się zmieni dlatego jestem obserwuje i wyczekuje i jak dotąd jest to skuteczna strategia gdyż nie jestem na stracie 30 procent jak ty i kilku podobnych.. W międzyczasie staram się coś ugrać na innych spółkach by tu wejść w odpowiednim momencie Założyłem sobie poziom czasowy i cenowy a czy się to uda jak zwykle -zobaczymy..