Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też liczę, że da zarobić sporo więcej. Dość długo czekałem na jakiś ruch a to skakanie z 6 na 7 i z powrotem to już nudne było .Czy może 7 vs. 8 to było.Zresztą to bez znaczenia. Dzisiaj przez chwilę wystawiłem na sprzedaż połowę moich akcji po 0, 17 ale po namyśle anulowałem. Tak czy owak jak już wiadomo i tak by się nie zrealizowało . Nieładnie, że nie puścili transakcji na fixingu żadnej . Nie pamiętam czy wcześniej coś takiego widziałem na akcjach moich spółek :
strzała-żółwik-stark