~kulfon

Jeśli ktokolwiek z was myśli że CK kupił choć jedną akcję PKNu w piątek to jest naiwny jak nie przymierzając autor tego wątku. CK wypuścił śmierdziela i patrzy jak się rozprzestrzenia i pewnie ma kupę zabawy zresztą razem z Cerciem.
To że PKN pójdzie do góry to wie każdy, ale myślę że nie było żadnego ale to żadnego powodu Tak magicznego (linie i świeczki) jak i ekonomicznego ( dane makro + cena ropy) do kupowania go po cenie z piątkowego zamknięcia. Kto kupił dzisiaj poniżej 27 zł pewnie dobrze zrobił ale ja jeszcze poczekam myślę że do okolic 25,90 i w razie co dokupię przy 24,50 co nie zmienia moich prognoz na jazdę do góry PKN 30-32 zł
Niema co się oszukiwać ceny znaczącej większości spółek są cały czas promocyjne ,
i stracić można jedynie przez niecierpliwość przed którą przestrzegam a cierpliwości i co za tym idzie wysokich zysków życzę wszystkim zaglądającym na to forum.

Drogi CK pomimo że w piątek trochę przegiąłeś to w dalszym ciągu Ciebie szanuję i liczę że jeszcze nie raz nauczę się czegoś od Ciebie i nie przejmuj się jakimiś "zarobionymi" czy "ciekawymi" w końcu psy szczekają a karawana jedzie dalej
A co do NETII bo w końcu to jej kącik to obawiam się że w tych okolicach (3,90) utkneliśmy na dłużej, obym się mylił bo wychodzić raczej nie mam zamiaru

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.