Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wygląda na to, że farmazoniarze z forum już skończyli robotę, można podyskutować. Szczerze - zaskoczył mnie zasięg spadków, do tego stopnia, że dobrałem choć tego nie planowałem. Nie spodziewam się niczego po raporcie, ani na plus, ani minus. Liczę natomiast na na dwa słowa komentarza od zarządu co do najbliższej przyszłości... Tutaj również myślę, że informacje będą neutralne i w rezultacie wrócimy to średniej wyceny z ostatniego roku. Oczywiście, to trochę wróżenie, pisze jedynie co według mnie obecnie jest najbardziej prawdopodobne.