Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Szanowny ,xxx , póki co żyjemy w wolnym kraju. Swoje analizy polityczne opieram na znajomości zagadnień ekonomicznych ,
obronnych i psychologii społecznej .Wiele lat służyłem Polsce w mundurze podobnie jak cała moja rodzina.
Jako ekspert d/s uzbrojenia i obronnośći , mam nie tylko prawo , ale i obowiązek ostrzec rodaków przed
utratą suwerenności. Najpotężniejsza grupa / rolnicy / tracą podstawy egzystencji , a WP stoi przed ograniczeniem dostaw amerykańskich i blokadą rozwoju ,przy zapychaniu dróg dozbrojenia szmelcem niemieckim . Jaka partia to realizuje? .Przejrzałem listę zakupów SAFE.
Najlepszy prezent dla Armii Czerwonej. SAFE niszczy podstawową strategię USA w umocnieniu północno- wschodniej flanki
NATO. Jej założenie to systemy broni / Patriot,Himars,F16,F35,Apacze, Abramsy , systemy rakiet ATAMAX, i inne / oraz zintegrowany system kierowania
polem walki. Tylko Polska ma taki system. Pełna kompatybilność / także z K2i K9 / Zapchanie w ramach SAFE oddziałów
innymi systemami broni rozwali kompatybilność. Merz u Trampa jęczał ,że w Europie nie ma co kupić i sugerował ,by część
dostaw do Polski przekierować do Niemiec / Pierwsze F35 dostaną po 2035. SAFE to budowanie armii przeszłości. O to
Ursulce chodzi. Sama zniszczyła Bundeswehrę i dalej toruje ruskim drogę, gdyby się chcieli wybrać na wycieczkę do NATO.
W imię współnego dobra Ojczyzny wszyscy musimy o to walczyć. Smutne, że 16% obywateli polskich / badania prof. Nowaka / nienawidzi Polski i narodu polskiego.
Pozdrawiam.