Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Właśnie słuchałem w RMF FM jak się śmieją z tego Poncyliusza. Postanowiłem napisać do nich email. Dzień dobry, Słuchałem dziś w państwa radio absurdu na temat spółki Poncyliusza która bez fabryki miała by dostać miliardy na amunicję. W tym kontekście myślę że warto wspomnieć o tym że mamy w Polsce firmę Niewiadów która to buduje fabrykę amunicji 155mm, podpisała współpracę między innymi z Northrop Grumman, a jakoś w SAFE jej nie ujęto - mimo że wielokrotnie się o to prosiła - tu zachęcam do researchu. Absurd. Pozdrawiam! Zachęcam innych do podobnych działań!!!