~leszek

Chodziku, wiem że to forum o Netii, ale niejednokrotnie pisałeś tutaj o innych spółkach.
Jakiś czas temu, tak dla sportu kupiłem Netię poniżej 3 zł, miałem ją sprzedać ale jakoś przetrzymałem do dziś. I myślę, że jeszcze trochę potrzymam. Ale nie o tym chciałem pisać.
Jakiś czas temu chwaliłeś się na tym forum że przewidziałeś spadek Próchnika z 2zł na 20 parę groszy. Niestety jestem nieszczęśliwym posiadaczem sporego pakietu tej spółki i nie
wiem co robić. Miało być fajnie, były szumne zapowiedzi pseudo jak teraz widać prezesów.
Abym wyszedł na swoje musiałby kurs PRC dojść powyżej 1 zł. Czy to w ogóle możliwe?
Proszę o radę, czy warto trzymać Próchnik do 1 zł czy też część albo całość sprzedać i zamienić to na Netię. Widać teraz że Próchnik jest cały czas w trendzie spadkowym, a Netia buduje trend wzrostowy. Co wg Ciebie drogi Chodziku szybciej nastąpi, PRC dojdzie do 1 zł czy Netia przebije 4,70 i pójdzie sky is limit czyli myślę w ciągu 2 lat moze uzyskać 10zł lub wyzej
Z góry dzięki za poradę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.