Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
od 2024 jak cpar skosił pozycje w hempie i canabisie to byl znak ze raczej nie widzi przyszlosci, potem przejmował kolejne mniejsze i słabe, dodatkowo wsadzanie oprócz typowego akcjonariusza (siebie i cisaka) także fundacji rodzinnej może świadczyć o planach "zasiedzenia" na papierze w tym sensie że widzi dla takiej fundacji jakis longterm - oczywiście nie wnikam w skład ani powiazania fundacji bo szzcerze nie interesuje mnie to, istotnym jest główny i pomocnicy niemniej ciekawy to trik w składzie. Ogólnie mam swoje typy i udziały i wbrew trolikom z pgm w każdej spółce istotnej coś tam posiadywam, niemniej obserwuje i gdy trzeba to przerzucam pod to co akurat rośnie - Munar niestety nie rośnie ;) ale po styczniu uznałem że warto wrócic i dopchac co tam gniło ;) Jak mawia jeden z naszych "tuzów trejdingu" (któremu nie wyszły misie i sprzedał bardziej obcykanemu firme - logterm zwany rokickim) z inwestorskim pozdrowieniem i jak w pgm - mega zysków...