~Pytam

Re: Ludzie obudźcie się Autor: ~Tomek [37.209.145.*] 2026-03-14 13:26
Sam jesteś perfidny nagon .Potrafisz tylko wklejać innych wypowiedzi. Powtarzam , ta spółka jest nie do obrony .A te ostatnie espi to już totalna klapa

Co do twojego fejku, że jestem nagonem, to wklej, o co proszę również twoich ziomali nagony ale nie potrafią tego zrobić, wklej te moje perfidne, nagonowe wpisy. Ja mogę te sprzed wielu lat wkleić jak plujesz żenująco na Spółkę gniocie. a dlaczego wiem, że podobnie jak pozostali hejterzy, nie zrobisz tego ?

"klapa", to ty masz na drugie imię, po płaczek :-)))))))))))))

Tyle lat lamentować na forum Spółki i nie potrafić wyjść z zyskiem żeby oczyścić swój umysł, to trzeba być lebiegą życiową :-)

Chyba, że ty lubisz tomcio tak lamentować, bo to sens twojego życia, na co wskazuje twoja wieloletnia aktywność, od okolic 60 gr na tej Spółce.

A, że nie potrafisz czytać, w tym ze zrozumieniem, to każde info to dla ciebie "klapa".

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.