Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie, taki scenariusz w przypadku braku wezwania może być realizowany.
Myślę że funduszom mimo wszytko (dobre perspektywy dla Dębicy) zależy żeby wyjść z tej inwestycji i móc zainwestować w inne spółki, więc jak Goodyear nie zrobi wezwania to zaczną grać żeby "zachęcić" jednak goodyear do działania i podjęcia jakiś kroków.
To że jest cisza w sprawie wezwania mnie nie dziwi, no bo niby jakich informacji moglibyśmy oczekiwać? Konferencji prasowej ze strony goodyear że chyba jednak ostatecznie to zrobią za 12 dni to wezwanie z dobrą ceną? :)
Ja jestem dobrej myśli że wezwanie jednak dojdzie do skutku z satysfakcjonującą ceną.
Widzę tylko że im bliżej "godziny 0" maleje ilość pozytywnych przewidywań... Ad, mam nadzieję że nie zostaliśmy sami na papierze :)
miłego weekendu